Tjenester

 

SER PERSONLIGHETEN DIN OG OVERFØRER DET I HJEMMET DITT

 

TJENESTER

 

En bolig skal gjenspeile den som bor der. Ved vært prosjekt tar vi utgangspunkt i deg og din families historie og fletter dette sammen med funksjonell planløsning og design. Vi gir forslag til farger, matriale, møbler og ikke minst god belysning. Våre tjenester innebærer rådgivning og videre gjennomføring av prosjekt hvis dette er ønskelig. Vi tar også større prosjekt som totalrenovering av hus eller leilighet. Vi har god kontakt med håndverkere og kan derfor bidra til å innehente priser eller styre prosjekter til det er ferdig.

PRIKKEN OVER I'EN

 

Ønsker du gode og raske råd på hvordan du kan innrede, hjelp til detaljer i et rom. To timer befaring med gode råd for kr 2000,-

 

 

RÅDGIVNING

 

Dersom du ønsker noen å sparre med på veien, valg av stil, farge, interiør. Vi bistår som en rådgiver eller "Personal Shopper"

 

 

PROSJEKTLEDELSE

 

Vi har lang erfaring med å jobbe med renovering av bad, enkeltrom, leiligheter eller hus. Vi kan skape smarte og funksjonelle løsninger, men samtidig tenke kostnadseffektivt.

SPESIALDESIGN

 

Vi har leverandører fra Polen på produksjon av spesialdesignede møbler. Avenstyle lager også personlig bilder med foto og maling.

 

 

Følg oss på Instagram

 

Vi er stadig på nye oppdrag og legger ut daglig bilder til inspirasjon

Copyright © All Rights Reserved